ONZE AMG SERVICE

ONZE AMG SERVICE

Dat is een eersteklas, persoonlijke service-ervaring. Onze AMG Service Experts behoren tot de beste van de Mercedes-Benz organisatie. Dankzij hun doorgedreven opleiding zijn ze gekwalificeerd om goed onderbouwd en competent advies te geven. Wij geloven immers in het verzorgen van onze klantenservice tot in de kleinste details.

DE HISTORIEK VAN ONS FAMILIEBEDRIJF

DE HISTORIEK VAN ONS FAMILIEBEDRIJF

Begint in 1930 wanneer Gabriel Vereenooghe, de grootvader van de huidige eigenaars in Roeselare een GM-garage opent. De volgende generatie wisselt in 1969 het logo voor de ster van Mercedes-Benz. Vandaag staan Alain en Michel Vereenooghe, als 3e generatie, aan het hoofd van Groep Vereenooghe. Momenteel telt de groep 9 vestigingen. Groep Vereenooghe is een sterk familiebedrijf, met momenteel bijna 300 werknemers die allen dezelfde waarden vooropstellen: passie, respect en discipline.

ONZE AMG BELEVING

ONZE AMG BELEVING

Dat is in elke fase van de klantervaring de AMG-merkbelofte garanderen. Daarom stellen we niet alleen een selectie exclusieve Mercedes-AMG-voertuigen ten toon maar bieden we onze klanten vooral de kans om het motorsport-DNA van ons merk te beleven. Of het nu gaat om een compacte auto, een sedan, een imposante SUV of een spectaculaire sportwagen; het kopen van een Mercedes-AMG is geïnspireerd door enthousiasme en passie. Onze getrainde AMG – experts staan klaar om u die beleving te garanderen.

9 VESTIGINGEN, 1 TOPSERVICE

9 VESTIGINGEN, 1 TOPSERVICE

Het AMG Performance Center bevindt zich in de hoofdvestiging in Roeselare. Uiteraard kan de klant in onze 9 locaties terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands Mercedes-AMG. Als klant geniet u bij Vereenooghe de voordelen van een gestructureerd groot bedrijf mèt de persoonlijke service van een éénmanszaak. Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en professionalisme zitten in ons bedrijfs-DNA. Bij ons bent u de ster.

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon